Om forfatterne

Andrea Moreno

Andrea Moreno er dansker, født i Argentina i 1960.
Andrea Moreno er stressterapeut og har arbejdet med almindelige og udsatte klienter helt fra cancer til PTSD. Andrea anvender metoden fokusering som grundlæggende terapiform.

Arne Mayoh

Arne Mayoh er englænder, født i Danmark i 1963
Arne Mayoh er erhvervsleder og coach gennem mange år. Han har bl.a. i de sidste år undervist i og arbejdet med angstrelateret stressaflastning.

Videre…

Andrea og Arne er gift på 31. år. De to debut-forfattere har i fællesskab stiftet ”Center for liv”, som er et holistisk center for livs-forandrende processer, læring og livskvalitet. Der afholdes der kurser om levevis og personlig udvikling. Gennem deres udfordrende liv har de udviklet et solidt samarbejde og en række fælles koncepter for at arbejde fornuftigt med stressbelastninger. Deres egne erfaringer er omfattende og de eksisterende dogmer på området, passede så dårligt hertil, at de med positiv overraskelse tog imod de nye undersøgelser som er fremkommet indenfor stress. Det er nu blevet til deres første bog, men samarbejdet om bogen har været kilde til, at flere titler er i støbeskeen.

Inspiration og kilde: http://www.ted.com/talks/kelly_mcgonigal_how_to_make_stress_your_friend.html